fbpx

Guide

Steg 1

Discord Registrering

Börja med att skapa ett discord konto via  https://discord.com/register

Följ processen som via discord, när detta är avklarat så ladda ner applikationen på dator och mobiltelefonen samt logga in.

Nästkommande steg sker på www.tacticaltrading.se där du kommer skapa upp en prenumeration och få en inbjudan till vår discord grupp.

Tactical Trading Guide

Steg 2

Gå med TT

Andra steget är att surfa in på tacticaltrading.se och därefter på första sidan välja: Gå Med TT, alternativt välja knappen som kommer upp på första bilden:

Tactical Trading Guide

Steg 3

Produktval

Därefter väljer du den produkt du är intresserad av, i denna guide så kommer vi gå igenom uppsättning av discord – prenumeration då kursen som säljs på hemsidan enbart är en engångsavgift men proceduren är densamma förutom att medlemskapet är en prenumerationsuppsättning som dras varje månad.
FYI: Beroende på när du signar upp dig för prenumerationen så görs en månads kalkylering – vad som menas med detta är att ifall du skriver upp dig på prenumerationen den 16 i månaden så kommer det kalkylera ut mellanskillnaden som är från den 16-24, därefter så kommer du betala ordinarie pris den 25:e.

Tactical Trading Guide

Steg 4

Information

Fyll i all essentiell information som behövs för att starta din prenumeration: Observera att du använder helst samma email adress som du har använt för att skapa upp ditt discord konto:
Tactical Trading Guide

Steg 5

Discord Login

Därefter får du discord login, logga in med ditt discord konto som du har
Tactical Trading Guide

Steg 6

Tactical Trading Oauth Bott

Nästkommande steg efter att du har loggat in så kommer OauthBotten att sammanföra ditt konto till din prenumeration på hemsidan.

Tactical Trading Guide

Steg 7

Återkommande

Om någon konstigt sker vid slutsteget alternativt om du hoppar ut ur severn av misstag så kan du alltid komma åt discord via kundportalen. Logga in där och navigera till Tactical Trading.

Tactical Trading Guide

Steg 8

Avbryt prenumeration

Om du vill säga upp din prenumeration kan du göra detta via portalen. Genom att navigera till Prenumeration och sedan gå till Visa >
Tactical Trading Guide

Steg 9

Ange avbokningsorsak

Sista steget för att klicka på avbryt, ange orsaken till uppsägningen och din prenumeration kommer att avbrytas.
Tactical Trading Guide

Ta kontroll över marknaden

Lär dig hur professionella traders har marknaden i sina händer genom att minimera risken för förluster och maximera vinsterna med den perfekta strategin som passar just dig.
Rätten till anonymitet, säkra personuppgifter och säker hantering av information är en självklarhet för oss på TT.
Genom medlemskap har du tillgång till enorm kompetens genom våra medarbetare, var du vill och när du vill. Oavsett om du är hemma, på jobbet, på semester eller på klubben kan du komma ett steg närmare ekonomisk frihet!
Vi lär ut både teknisk och fundamental analys i många former. Elliot wave-teori, Smart Money Concept, swing- och daytrading, scalping, runners och mycket mycket mer

På TT lär du dig om;
● Krypto
● Index
● Aktier
● Forex
● NFTs
● Råvaror

Har du stött på problem?

Tråkigt att se dig gå!

Anledningen till uppsägning