fbpx

Team-TT

Tactical Trading

Våra mentorer är aktiva varje dag med prelive, afterbörs och livetrading.
tactical trading team

Varanpension

Profilen bakom det kända Instagram kontot och Tactical Trading.

tactical trading team

Ravve

En smc-trader vars levebröd är dagliga snipes med hög risk/reward.

tactical trading team

Script.trader

Varför trada själv när man kan bygga algoritmer som gör det åt en?

FAQ

Här besvaras de vanligaste frågorna. Finner du inte svaret på din fråga är du välkommen att kontakta oss.
Ingångskraven är en vilja att lära sig, inget mer! Du behöver inte kunna något om vare sig aktier, marknader eller mäklare. Vi lär ut de absoluta grunderna till avancerade strategier och tekniker för den lite mer erfarna.

För att lära sig trading behövs inga pengar alls. Det finns fantastiska verktyg för att lära sig utan att riskera sitt eget kapital, s.k. ‘paper trading’. Oavsett vilken stil eller strategi som passar dig hjälper vi dig på vägen att hantera dina risker på ett långsiktigt vis.

Vi anser att det finns något för alla, oavsett om man önskar lägga ett par timmar i månaden eller ha det som sitt heltidsjobb så finns en stil och strategi som passar just dig. Kön, ålder eller akademisk bakgrund spelar ingen roll.

Ta kontroll över marknaden

Lär dig hur professionella traders har marknaden i sina händer genom att minimera risken för förluster och maximera vinsterna med den perfekta strategin som passar just dig.
Rätten till anonymitet, säkra personuppgifter och säker hantering av information är en självklarhet för oss på TT.
Genom medlemskap har du tillgång till enorm kompetens genom våra medarbetare, var du vill och när du vill. Oavsett om du är hemma, på jobbet, på semester eller på klubben kan du komma ett steg närmare ekonomisk frihet!
Vi lär ut både teknisk och fundamental analys i många former. Elliot wave-teori, Smart Money Concept, swing- och daytrading, scalping, runners och mycket mycket mer

På TT lär du dig om;
● Krypto
● Index
● Aktier
● Forex
● NFTs
● Råvaror

Har du stött på problem?

Tråkigt att se dig gå!

Anledningen till uppsägning